De locatie van je feest of event draagt bij aan de sfeerbeleving, want elke zaal heeft z’n eigen stijl. Om ervoor te zorgen dat je een locatie vindt die volledig bij jouw wensen past, werkt Vandersmissen Feestservice samen met een aantal partners. Ook in Hof ter Smisse, onze eigen feestzaal, hebben we alles in huis om je event onvergetelijk te maken.

Feesten in Hof ter Smisse in Hoogstraten

Hof Ter Smisse

Feestzaal Hof ter Smisse is het kloppende hart van Vandersmissen Feestservice. Net zoals we dat op locatie doen, staan we er garant voor een piekfijne catering en zorgen we voor een overvloed aan sfeer.

Met twee prachtige feestzalen, een prachtige tuin en een topteam van gepassioneerde koks en enthousiaste obers die met een glimlach serveren, heeft Hof ter Smisse alles in huis om je feest onvergetelijk te maken.

Daarnaast stellen we jullie DINNER - DANCE - EXPERIENCE voor. Een all-in formule met diner, drankenpakket en dansfeest voor een vaste prijs. Beleef een onvergetelijke vrijdagavond met vrienden, collega’s of familie. Thank God it’s Friday!

Meer info Tickets Dinner - Dance - Experience

Ontdek de mogelijkheden van onze partners

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op