Jouw feest in de professionele handen van een event planner

Vandersmissen Feestservice gaat veel verder dan alleen maar eten op tafel. Beschouw ons als jouw persoonlijke en betrokken event manager die steeds klaar staat met frisse ideeën.

Samen met jou stellen we het concept en de sfeer, een culinaire formule, de meubels, misschien zelfs de verlichting en de muziek samen zodat alle zintuigen op hun wenken worden bediend. Want een goed feest hangt niet alleen af van wat er op je bord ligt.

Alles moet kloppen, en dat is precies wat wij haarfijn coördineren. Zodat jij volop kunt genieten. Voor, tijdens en na het feest.  

Event planner Vandersmissen Feestservice

Vertel! Wij luisteren (en voeren uit) 

Droom je van een romantisch huwelijk met alles erop en eraan? Of van een knallend feest met je medewerkers? Vertel! Wij luisteren naar je wensen en bekijken je ideeën. Samen realiseren we stap voor stap jouw feest.

Als full service event agency kiezen we voor een betrokken aanpak. Je mag er zeker van zijn dat we regelmatig contact hebben zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je zal zien én voelen dat we alles onder controle hebben. 

Feesten in thema

Ook themafeesten rollen we van A tot Z uit. We zijn trouwens een grote voorstander van themafeesten, omdat de sfeer er dan gegarandeerd meteen goed in zit. Wat denk je van een familiedag met kinderanimatie, een dansfeest met tapasbuffet of een winterfeest met aangepaste barbecue? Zowel de catering, als de aankleding van je feest stemmen we op het thema af. Bij Vandersmissen Feestservice gaan we voor totaalconcepten die er boenk op zitten.

Deel deze pagina

met je vrienden

Organiseer je feest met een event planner.

Zodat je zelf volop kunt genieten. Van het begin tot het einde.

Neem contact op