Catering voor gigantische events

Vandersmissen Feestservice is ijzersterk in VIP catering. Per dag/avond voorzien we tot 5000 gasten van smakelijke gerechten, gemaakt met verse ingrediënten. Maar onze catering service reikt veel verder dan alleen maar ‘eten geven'. We zorgen ook voor een piekfijne aankleding en een concept dat tot in de puntjes geregeld is.

Van grote sportevents …

Vandersmissen is ook aanwezig op tal van sportevents. Eén van onze belangrijke partners is eerste klasse voetbalclub KRC Genk. Sinds 2003 verzorgen de we VIP diners voor de business seats. Voor elke thuismatch bereiden we gemiddeld 1300 VIP diners met drie of vier gangen. Met succes, want elke keer opnieuw krijgen we van de bezoekers complimenten over de fijne smaken en verzorgde catering service. Ook voor NAC Breda, een grote club in de Nederlandse eredivisie, verzorgen we VIP diners.

... tot muziekfestivals van wereldklasse

Sinds 2007 verzorgen we de festival catering van alle Werchter Festivals. Backstage krijgt de crew van Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic culinaire VIP-pakketten. En omdat ieder festival een eigen karakter heeft, hebben ook onze VIP-pakketten hun culinaire eigenheid. Van vlotte live cooking tot uitgebreide buffetten: met Vandersmissen op je festivals zit je goed.

Ontdek ons menu en de prijzen van catering in onze brochure.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Event catering

Meer weten over onze feestservice?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op