Thank God it’s Friday! Sluit je werkweek af in stijl tijdens DINNER-DANCE-EXPERIENCE! Kom met collega’s, vrienden en/of familie gezellig tafelen en gooi daarna je dansbenen los tot in de vroege uurtjes. Dat is het recept van ons gloednieuwe succesconcept. Puur genieten van winterse, sfeervolle avonden. 


Tell me more, tell me more … 


Benieuwd naar de ingrediënten van deze spetterende dansavond? We houden je niet langer in spanning. De avond begint om 19u met een lekker aperitiefje en fingerfood. Daarna wacht er een trendy buffet met keuze uit verschillende gerechten om duimen en vingers bij af te likken. Een drankenpakket met wijnen, frisdrank en bieren is inbegrepen. Als “kers op de taart” volgt een dessertenbuffet vol huisbereide zoetigheden, koffie en thee. Zoetebekken weten waarom.

Na het eten kan het feest pas echt beginnen. Dancing queens en kings: rep jullie naar de dansvloer! En van al dat dansen krijg je natuurlijk (opnieuw) honger. Daarom voorzien we ook nog een late-night snack. Zo kan je er nog zeker tegenaan tot we afsluiten om 2:30u.
 

Let's get the party started!

Zin om een stapje in de wereld te zetten? Hou deze pagina in de gaten. We geven je snel een update van de nieuwe data...

Waar? Hof ter Smisse: Vrijheid 3, 2320 Hoogstraten
Prijs? €75 pp., €70 pp.voor groepen vanaf 10 personen
 

Tot dan!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op