Vandersmissen Feestservice verlengt contract bij KRC Genk

Sinds 2003 is Vandersmissen Feestservice vaste cateraar bij KRC Genk en daar mogen we nog eens 3 jaar bij tellen! Tot 2019 verzorgen we in de Luminus Arena alle VIP diners voor de abonnees op de business seats en tal van bedrijfsevenementen.

"De komende 3 jaar gaan we volop inzetten op de beleving", vertelt Tinne Vandersmissen. "We willen seathouders verwennen voor, tijdens en na de wedstrijd. Dat doen we samen met Marbles, een digitaal communicatiebureau uit Antwerpen. Zo zullen we onze visuele communicatie aanpassen en maken we het inschrijven voor VIP diners een pak eenvoudiger."

De beginjaren

Tinne: "13 jaar geleden hebben we zelf de keukens ingericht in de Luminus Arena. Er ging heel wat logistiek denkwerk aan vooraf. Want hoe zorg je ervoor dat in 2 uur tijd 1200 mensen 4 warme en mooi gepresenteerde gerechtjes onder hun neus geschoven krijgen? Ondertussen zijn we een geoliede machine. De timing vs kwaliteit zit perfect en ons dedicated 'KRC Genk team' kent de arena als z'n broekzak waardoor we heel efficiënt werken. En da's super plezant!"

Het voetbalseizoen begint 31 juli. Hier vind je de volledige kalender.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op