Vandersmissen Feestservice organiseert Open Coffee

Na Turnhout, Herentals, Mol en Lier krijgt de Kempen er een nieuwe Open Coffee bij. Vanaf donderdag 25 februari ben je elke vierde donderdag van de maand welkom in Hof ter Smisse in Hoogstraten. Initiatiefnemers zijn Vandersmissen Feestservice en SBB Accountants & Adviseurs.

Een Open Coffee is een gratis netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar informeel ontmoeten tijdens het drinken van koffie en het eten van een koffiekoek. Ze krijgen de kans om nader kennis te maken met andere ondernemers van de streek en hun passie voor het ondernemerschap te delen. Op die manier breiden ze hun zakelijk lokaal netwerk uit in een ongedwongen en open sfeer.

Netwerken centraal
"En dat misten we hier in Hoogstraten nog. Daarom zetten we mee onze schouders onder dit initiatief", vertellen Liesbeth en Tinne Vandersmissen.

Elke ondernemer uit de streek is welkom tussen 8 en 10 uur. Inschrijven is niet verplicht, maar je brengt best genoeg naamkaartjes mee. "Want netwerken staat centraal tijdens deze 2 uur durende activiteit", aldus Jef Franck, pr-manager van SBB Accountants & Adviseurs.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op