Vandersmissen Feestservice organiseert Open Coffee

Na Turnhout, Herentals, Mol en Lier krijgt de Kempen er een nieuwe Open Coffee bij. Vanaf donderdag 25 februari ben je elke vierde donderdag van de maand welkom in Hof ter Smisse in Hoogstraten. Initiatiefnemers zijn Vandersmissen Feestservice en SBB Accountants & Adviseurs.

Een Open Coffee is een gratis netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar informeel ontmoeten tijdens het drinken van koffie en het eten van een koffiekoek. Ze krijgen de kans om nader kennis te maken met andere ondernemers van de streek en hun passie voor het ondernemerschap te delen. Op die manier breiden ze hun zakelijk lokaal netwerk uit in een ongedwongen en open sfeer.

Netwerken centraal
"En dat misten we hier in Hoogstraten nog. Daarom zetten we mee onze schouders onder dit initiatief", vertellen Liesbeth en Tinne Vandersmissen.

Elke ondernemer uit de streek is welkom tussen 8 en 10 uur. Inschrijven is niet verplicht, maar je brengt best genoeg naamkaartjes mee. "Want netwerken staat centraal tijdens deze 2 uur durende activiteit", aldus Jef Franck, pr-manager van SBB Accountants & Adviseurs.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op