Vandersmissen Feestservice behaalt de Smiley!

Reeds sinds het bestaan van Vandersmissen Feestservice zijn we actief bezig met de voedselveiligheid.  Steeds hebben we al het mogelijke gedaan om de veiligheid van onze voedingswaren te garanderen.  Dit was ook één van de belangrijkste redenen om te investeren in een nieuwe locatie.  We willen steeds innoveren in alle aspecten van voedselveiligheid.

We willen ook graag onze garantie betreffende voedselveiligheid kenbaar maken naar de buitenwereld.  Daarom vroegen we een audit aan bij een door het FAVV (Federaal Agendschap voor de veiligheid van de voedselketen) erkende keuringsinstelling, met als doel het behalen van de Smiley.

De Smiley is een zelfklever die aantoont dat ons bedrijf een geloofwaardig systeem van hygiëne toepast.  Deze Smiley krijg je niet zomaar, er zijn een aantal strenge vereisten aan verbonden die gebundeld worden in het autocontrolesysteem.  Een controlesysteem op maat van ons bedrijf en is opgesteld op basis van de vereisten van het FAVV.

We kunnen nu met enige trots melden dat we onze Smiley hebben behaald en dat de inspanningen die al onze medewerkers dagelijks doen, officieel kenbaar worden voor de buitenwereld.  Het toont aan dat voedselveiligheid stees bovenaan onze agenda staat.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op