Vandersmissen Feestservice behaalt de Smiley!

Reeds sinds het bestaan van Vandersmissen Feestservice zijn we actief bezig met de voedselveiligheid.  Steeds hebben we al het mogelijke gedaan om de veiligheid van onze voedingswaren te garanderen.  Dit was ook één van de belangrijkste redenen om te investeren in een nieuwe locatie.  We willen steeds innoveren in alle aspecten van voedselveiligheid.

We willen ook graag onze garantie betreffende voedselveiligheid kenbaar maken naar de buitenwereld.  Daarom vroegen we een audit aan bij een door het FAVV (Federaal Agendschap voor de veiligheid van de voedselketen) erkende keuringsinstelling, met als doel het behalen van de Smiley.

De Smiley is een zelfklever die aantoont dat ons bedrijf een geloofwaardig systeem van hygiëne toepast.  Deze Smiley krijg je niet zomaar, er zijn een aantal strenge vereisten aan verbonden die gebundeld worden in het autocontrolesysteem.  Een controlesysteem op maat van ons bedrijf en is opgesteld op basis van de vereisten van het FAVV.

We kunnen nu met enige trots melden dat we onze Smiley hebben behaald en dat de inspanningen die al onze medewerkers dagelijks doen, officieel kenbaar worden voor de buitenwereld.  Het toont aan dat voedselveiligheid stees bovenaan onze agenda staat.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op