De kerstfeesten komen stilaan op gang, maar wij maken ons al op voor het volgende festijn!

Als bedrijf wil je natuurlijk ook de jaarovergang niet zomaar stilletjes laten passeren. De kans voor een feestelijke nieuwjaarsreceptie moet je altijd grijpen! Zo maak je van de gelegenheid gebruik om al je collega’s bijeen te brengen en leuke herinneringen te maken. 

Klaar om een spetterend nieuwjaarsfeest te organiseren? Goed begonnen is half gewonnen, en daarom geven wij alvast graag enkele tips mee.

1. Plan op voorhand

Begin tijdig aan je planning, en weet: zelfs tot en met 31 januari is het gepermitteerd om het nieuwe jaar te vieren.

Dus prik een dag, en zoek een toffe locatie.

Je kan je collega’s bijvoorbeeld verrassen op een feestelijke plek. Denk aan een hippe afterwork-formule op het einde van de werkweek. Of nodig hen uit voor een gezellig samenzijn op een avondvullend diner. Een knaller van een dansfeest kan dan de perfecte afsluiter zijn.

Onze aanrader? Hof ter Smisse, onze eigen feestlocatie in Hoogstraten!

Wij bieden voor ieder wat wils. Van een intiem diner tot 30 personen in ons Salon of een winterse BBQ bij de vuurkorven buiten, tot een heuse party in onze feestzaal met ruimte tot wel 230 gasten. 

Van start tot einde verwennen onze medewerkers jouw team: dat is een nieuwjaarsfeest met de minste zorgen.

2. Feest op jouw locatie

Misschien heb je overwogen het feest gewoon te laten plaatsvinden op de werkvloer, in jullie kantine of bij je thuis?

Stel, je bent gewoon met te veel. Of je vindt niet meteen een gaatje in de agenda, of misschien is het gewoon niet evident om iedereen van het team formeel uit te nodigen voor een volledige avond? 

Dan zeggen wij: breng dat feestje tot bij je collega’s!

Vandersmissen Feestservice biedt namelijk op ieder feestidee een oplossing. Zo kunnen wij een polyvalente zone in je bedrijf omtoveren tot een afterwork-lounge. Verras je team met een walking dinner, waar de vlotte service van Vandersmissen jouw collega’s met hapjes, drankjes en entertainment in de watten legt.

Het enige wat je nog te doen staat, is zorgen voor die retro playlist met leuke muziekjes. 

Heel concreet? Vandersmissen Feestservice zorgt niet alleen voor de hapjes en de dranken van jouw nieuwjaarsreceptie; we toveren ook je locatie om tot een lounge met een ontspannen afterworksfeer. Dat is pas een nieuwjaarsfeest op maat!

3. Lunchen voor nieuwjaar

Is een avondactiviteit niet mogelijk op de werkvloer? Of werken de collega’s in shiften?

Denk dan: lunchen moeten we allemaal.

Verras alle medewerkers op een heerlijke lunch in je eigen eetzaal. Wie is er nu niet te vinden voor een Italiaanse Trattoria, met fijne en originele zuiderse bereidingen? Wij verzorgen met plezier de bediening van deze buffetten. 

Evengoed kunnen we alles handig toeleveren - de borden, messen, vorken en mooie decoratie op tafel inclusief - en zorg je zelf voor de bediening.

4. Feesten met het principe: two is a crowd!

Je hoeft echt niet met veel te zijn: elk hardwerkend team verdient tenslotte een feestje. Heb je met jouw divisie binnen het bedrijf goede jaarcijfers te vieren? Of heeft je familiebedrijf weer een grote kaap genomen afgelopen jaar?

Een feestelijk moment aan het begin van het nieuwe jaar geeft je de gelegenheid om het team in de kijker te zetten, hen te bedanken en de realisaties te vieren. Maar ook om de komende projecten gemotiveerd aan te vatten. 

Dus mag er geklonken worden!

Laat ons weten wat past bij die toast en wij werken met plezier aan een culinair voorstel op maat. 

Heb jij hulp nodig bij het organiseren van de nieuwjaarsfeest van je bedrijf? Neem gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Nog op zoek naar een ruimte voor jouw bedrijfsfeest? Dan kan je ook altijd beroep doen op onze eigen feestlocatie, Hof ter Smisse!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op