The more, the merrier voor Vandersmissen Feestservice

Januari was een feestmaand voor Vandersmissen Feestservice. "De momenten om even terug te kunnen blikken op een mooie feestmaand zijn schaars, maar wat is het fijn om even stil te staan bij de verschillende realisaties die het nieuwe jaar al weer rijk was."

Cateringservice van Vandersmissen Feestservice verzorgde in de tweede week van januari maar liefst 16 feestactiviteiten. Het totale aantal gasten, die in de watten werden gelegd, klokte af op 3325.

"Vooral op vrijdag 10 januari stond onze equipe van 35 vaste medewerkers paraat om op wel acht verschillende feestlocaties telkens een aangepaste feestformule aan te bieden. Bij uitbreiding kunnen we in het weekend rekenen op gedreven jobstudenten,  die we intern een aangepaste horecaopleiding aanbieden. Hun sterkte is dat zij onze signatuur, die er één is van algemene hoffelijke service, perfect uitdragen! We zijn in hoofdzaak blij verrast te kunnen vaststellen dat we jaar na jaar dezelfde klanten mogen tevreden stellen. Zij kennen onze aanpak en weten hoe we flexibel omgaan met het verwerken van de vaak lastminute wijzigende gegevens."

Enkele mooie referenties:

  • Van Roey Bouwbedrijf
  • Joos-Rotamail
  • Smurfit Kappa
  • VZW Spijker
  • Veiling Hoogstraten
  • VDV Beton

"Deze organisaties danken wij op onze beurt voor het vertrouwen! De Vlaamse Landmaatschappij plande ook diezelfde vrijdag  10 januari grootse feestelijkheden in de Limburghal te Genk. Als één van de geprivilegieerde cateringpartners van deze polyvalente feestlocatie verzorgden wij het jaarlijkse personeelsfeest. Niet minder dan 574 medewerkers konden daarbij genieten van een vlotte buffetformule met aangepaste wijnen. Tal van complimenten kwamen ons ter ore over de wijnkeuze van onze chef Marc Vandersmissen. Iedereen vond de Spaanse Magnum - FINCA LA ESTACADA -zeer geslaagd."

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op