The more, the merrier voor Vandersmissen Feestservice

Januari was een feestmaand voor Vandersmissen Feestservice. "De momenten om even terug te kunnen blikken op een mooie feestmaand zijn schaars, maar wat is het fijn om even stil te staan bij de verschillende realisaties die het nieuwe jaar al weer rijk was."

Cateringservice van Vandersmissen Feestservice verzorgde in de tweede week van januari maar liefst 16 feestactiviteiten. Het totale aantal gasten, die in de watten werden gelegd, klokte af op 3325.

"Vooral op vrijdag 10 januari stond onze equipe van 35 vaste medewerkers paraat om op wel acht verschillende feestlocaties telkens een aangepaste feestformule aan te bieden. Bij uitbreiding kunnen we in het weekend rekenen op gedreven jobstudenten,  die we intern een aangepaste horecaopleiding aanbieden. Hun sterkte is dat zij onze signatuur, die er één is van algemene hoffelijke service, perfect uitdragen! We zijn in hoofdzaak blij verrast te kunnen vaststellen dat we jaar na jaar dezelfde klanten mogen tevreden stellen. Zij kennen onze aanpak en weten hoe we flexibel omgaan met het verwerken van de vaak lastminute wijzigende gegevens."

Enkele mooie referenties:

  • Van Roey Bouwbedrijf
  • Joos-Rotamail
  • Smurfit Kappa
  • VZW Spijker
  • Veiling Hoogstraten
  • VDV Beton

"Deze organisaties danken wij op onze beurt voor het vertrouwen! De Vlaamse Landmaatschappij plande ook diezelfde vrijdag  10 januari grootse feestelijkheden in de Limburghal te Genk. Als één van de geprivilegieerde cateringpartners van deze polyvalente feestlocatie verzorgden wij het jaarlijkse personeelsfeest. Niet minder dan 574 medewerkers konden daarbij genieten van een vlotte buffetformule met aangepaste wijnen. Tal van complimenten kwamen ons ter ore over de wijnkeuze van onze chef Marc Vandersmissen. Iedereen vond de Spaanse Magnum - FINCA LA ESTACADA -zeer geslaagd."

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

3 oktober 2016

Laat je tijdens de feestdagen culinair verwennen op onze brunch in Hof ter Smisse. We nodigen je uit om gezellig te komen tafelen met vrienden en familie op zondag 25 december 2016.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

12 mei 2017

Voel jij de zomerkriebels al? Vandersmissen Feestservice geeft z’n tips prijs om van jouw tuinfeest een onvergetelijke dag te maken.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op