Tailermade Limited Edition by Pierrel

Een unieke fles champagne met een persoonlijke toets van uw bedrijf of organisatie. Als geschenk voor klanten of personeel, ter promotie van uw organisatie bij nieuwe klanten, om aan te bieden bij uw bedrijfsreceptie of simpelweg om iets te vieren.

Er is meer dan een mooie gepersonaliseerde fles, de champagne van Pierrel is van hoogstaande kwaliteit wat uw geschenk een belangrijke meerwaarde geeft.  Pierrel is een huis gelegen in Epernay, het hart van de Champagnestreek.  De flessen zijn te verkrijgen met zowel Champagne Brut als Blanc de Blanc.

Werkwijze...

Het is allemaal heel eenvoudig.  U stuurt ons een digitale versie van uw logo of de boodschap die u op de fles wenst te plaatsen. U kiest vervolgens de kleur van de fles; goud, zilver of zwart.  De opdruk kan in de kleuren naar uw wens.

Wij sturen op onze beurt u een digitaal voorbveeld ter goedkeuring.  Na uw goedkeuring plaatsen wij de bestelling en voeren we de champagne in uit Frankrijk.

Prijs...

vanaf 120 flessen

  • Champange Brut 24 euro/ fles
  • Blanc de Blanc 26 euro/ fles

vanaf 480 flessen

  • Champagne Brut  22 euro/ fles
  • Blanc de Blanc 24 euro/ fles

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op