Tailermade Limited Edition by Pierrel

Een unieke fles champagne met een persoonlijke toets van uw bedrijf of organisatie. Als geschenk voor klanten of personeel, ter promotie van uw organisatie bij nieuwe klanten, om aan te bieden bij uw bedrijfsreceptie of simpelweg om iets te vieren.

Er is meer dan een mooie gepersonaliseerde fles, de champagne van Pierrel is van hoogstaande kwaliteit wat uw geschenk een belangrijke meerwaarde geeft.  Pierrel is een huis gelegen in Epernay, het hart van de Champagnestreek.  De flessen zijn te verkrijgen met zowel Champagne Brut als Blanc de Blanc.

Werkwijze...

Het is allemaal heel eenvoudig.  U stuurt ons een digitale versie van uw logo of de boodschap die u op de fles wenst te plaatsen. U kiest vervolgens de kleur van de fles; goud, zilver of zwart.  De opdruk kan in de kleuren naar uw wens.

Wij sturen op onze beurt u een digitaal voorbveeld ter goedkeuring.  Na uw goedkeuring plaatsen wij de bestelling en voeren we de champagne in uit Frankrijk.

Prijs...

vanaf 120 flessen

  • Champange Brut 24 euro/ fles
  • Blanc de Blanc 26 euro/ fles

vanaf 480 flessen

  • Champagne Brut  22 euro/ fles
  • Blanc de Blanc 24 euro/ fles

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefees? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

Valentijnsdag: een geschiedenisles in liefde

Valentijnsdag: een geschiedenisles in liefde

13 februari 2018

Valentijnsdag hangt in de lucht - en wordt waarschijnlijk vergezeld door enkele hartvormige ballonnen en wat verdwaalde roze glitter. Allemaal goed en wel, maar weet jij alles wat er te weten valt over Valentijn?

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op