Soms heb je een bijzondere band met klanten of toeleveranciers. Een nauwe samenwerking en betrokkenheid kunnen ervoor zorgen dat het trouwe partners worden, een deel van het team. Met Live Nation heeft Vandersmissen zo’n partnership. Liesbeth Vandersmissen vertelt hoe die mooie samenwerking tot stand kwam.

Rock Werchter

“Negen jaar geleden vroeg Live Nation ons om eens samen te zitten”, vertelt Liesbeth. “Ze hadden hulp nodig bij de VIP-catering op Rock Werchter. Bij het horen van een naam als ‘Rock Werchter’ slik je wel even. Wat een fantastische kans! Die kans grepen we met beide handen vast en de samenwerking verliep erg goed dat eerste jaar.”

Why not?!

De toon was gezet, en Live Nation vroeg Vandersmissen of ze “nog eens terug wilden komen.” Ditmaal om naast de VIP-catering ook de crewcatering te verzorgen. “Crewcatering was niet echt onze core business, maar die eerste samenwerking was zó goed verlopen dat we dachten: why not?!”

Kampgevoel

Negen jaar later is Rock Werchter nog steeds een event waar elk jaar naar uitgekeken wordt bij Vandersmissen. “We slaan er maar liefst acht weken lang ons kamp op: van opbouw tot afbraak.” En ‘kamp’ mag je dan best letterlijk nemen volgens Liesbeth. “Door zo nauw samen te werken en alle crewmedewerkers gedurende twee maanden te verwennen met eenvoudige, overheerlijke kost, heb je echt een ‘kampgevoel’. De samenwerking gaat veel verder dan enkel het leveren van diensten, we zorgen ook echt voor hen.”

Die doorgedreven coöperatie heeft zo zijn voordelen. “Het maakt dat je snel kunt schakelen op vlak van communicatie, om ideeën af te toetsen rechtstreeks met de crew.”

Nog eens tien jaar!

Ondertussen werkt Vandersmissen al bijna tien jaar samen met Live Nation en ze hopen er nog eens tien jaar bij te doen. “Hoewel we al een tijdje partner zijn, nemen we onze samenwerking niet voor lief. We geven elk jaar het beste van onszelf, zodat we het jaar nadien nog eens mogen terugkomen.”

Credits: Jason AsareCredits: Jason AsareCredits: Jason AsareCredits: Jason AsareCredits: Joris Jokko BulckensCredits: Joris Jokko BulckensCredits: Joris Jokko BulckensCredits: Joris Jokko Bulckens

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op