Op maat én uniek feesten, meer van dat in 2016!

Opvallend hoe er in 2015 bijzonder creatief gefeest werd door onze klanten. Zij gaven ons een originele voorzet, wij maakten er met onze expertise graag een knap feestproduct van. Een bruisende synergie!

2015, en begin 2016

Knappe bedrijfsfeesten in loodsen die een metamorfose ondergingen. Zo weten ze bij Vangeel Wegenbouw erg goed hoe de perfecte sfeer te creëren voor een subliem feestje. Wij gingen aan de slag met hun wensen, en maakten er vorig jaar samen een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Verder een kleine greep uit de drukke agenda van 2015

  • Opendeurdagen bij Agora Group in Nijvel - Roeselare - Luik, met een leuke retro foodtruck waaruit we LUXE hamburgers serveerden.
  • Samen met RCA, Communication Agency uit Hasselt, trokken we eind september met een foodtruck doorheen het land voor de Nationale Mosselweek. Heerlijke promo voor dit Zeeuwse product!

2015 was ook een muzikaal jaar. Een paar highlights:

  • Let's Meat - het allereerste steakrestaurant op een festivalweide in België - Rock Werchter! Verzorgd door Vandersmissen Feestservice.
  • Vip- en crewcatering op Rock Werchter, One Direction, Antilliaanse Feesten.
  • De vip-catering van het Schlagerfestival in Aalst via onze partner Dessomville - Hofstade.

Het jaar van grootse sportevenementen!

  • Zowel KRC Genk, NAC Breda, HVV, als vip-catering op Cyclocrosswedstrijden van Asper-Gavere, Essen, Boom, Hoogstraten, én het WK Heusden-Zolder.
  • Maar ook de opening van het gloednieuwe zwembad van Hoogstraten Stede Akkers uitgebaat door Sportoase, begin januari 2016.

Wordt 2016 anders?

Nee, in 2016 wordt er bovenal intenser gefeest.

  • We zetten nog meer in op dé perfecte sfeer. Want elk feest hoort uniek te zijn, telkens opnieuw.
  • Jij levert de ideeën aan, wij bedenken daar met 37 jaar knowhow graag een gepaste feestreceptuur bij. En laat die realisatie ook maar aan ons professionele team over.

Kortom, een feestje bouwen in 2016, is een feest met de minste zorgen! Nieuwsgierig naar wat Vandersmissen Feestservice voor jouw evenement kan betekenen?

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op