Op maat én uniek feesten, meer van dat in 2016!

Opvallend hoe er in 2015 bijzonder creatief gefeest werd door onze klanten. Zij gaven ons een originele voorzet, wij maakten er met onze expertise graag een knap feestproduct van. Een bruisende synergie!

2015, en begin 2016

Knappe bedrijfsfeesten in loodsen die een metamorfose ondergingen. Zo weten ze bij Vangeel Wegenbouw erg goed hoe de perfecte sfeer te creëren voor een subliem feestje. Wij gingen aan de slag met hun wensen, en maakten er vorig jaar samen een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Verder een kleine greep uit de drukke agenda van 2015

  • Opendeurdagen bij Agora Group in Nijvel - Roeselare - Luik, met een leuke retro foodtruck waaruit we LUXE hamburgers serveerden.
  • Samen met RCA, Communication Agency uit Hasselt, trokken we eind september met een foodtruck doorheen het land voor de Nationale Mosselweek. Heerlijke promo voor dit Zeeuwse product!

2015 was ook een muzikaal jaar. Een paar highlights:

  • Let's Meat - het allereerste steakrestaurant op een festivalweide in België - Rock Werchter! Verzorgd door Vandersmissen Feestservice.
  • Vip- en crewcatering op Rock Werchter, One Direction, Antilliaanse Feesten.
  • De vip-catering van het Schlagerfestival in Aalst via onze partner Dessomville - Hofstade.

Het jaar van grootse sportevenementen!

  • Zowel KRC Genk, NAC Breda, HVV, als vip-catering op Cyclocrosswedstrijden van Asper-Gavere, Essen, Boom, Hoogstraten, én het WK Heusden-Zolder.
  • Maar ook de opening van het gloednieuwe zwembad van Hoogstraten Stede Akkers uitgebaat door Sportoase, begin januari 2016.

Wordt 2016 anders?

Nee, in 2016 wordt er bovenal intenser gefeest.

  • We zetten nog meer in op dé perfecte sfeer. Want elk feest hoort uniek te zijn, telkens opnieuw.
  • Jij levert de ideeën aan, wij bedenken daar met 37 jaar knowhow graag een gepaste feestreceptuur bij. En laat die realisatie ook maar aan ons professionele team over.

Kortom, een feestje bouwen in 2016, is een feest met de minste zorgen! Nieuwsgierig naar wat Vandersmissen Feestservice voor jouw evenement kan betekenen?

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op