Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren. Het resultaat? Een spannende kookwedstrijd waar onze chefs overkookten van passie.

6 gangen, 9 chefs, 15 juryleden

De vriendschappelijke (maar toch een beetje competitieve) wedstrijd was een initiatief van de zaakvoerder Marc Vandersmissen zelf. Onze vaste koks kwamen samen in de wondermooie zaal Hof ter Smisse. Zij toverden een 6-gangen menu op tafel om duimen en vingers bij af te lekken. De gelukzakken van de jury? De 15 personeelsleden van Vandersmissen Feestservice.

Elkaar uitdagen, verrassen, inspireren

Doel van deze heerlijke avond was om elkaar uit te dagen, te verrassen, te inspireren en zo elkaars kwaliteiten te tonen. De koks kregen “carte blanche” om hun eigen gerechten samen te stellen. Zo konden ze laten zien wat ze in hun marge hadden. En dat bleek meer dan iedereen ooit had durven dromen … De gerechten werden echte kunstwerkjes die alle zintuigen prikkelden.

Proef mee!

Lekkere gerechten verdienen fijnproevers om ze op te eten. Daarom evalueerden we elk gerecht en overwogen we om ze aan te bieden aan onze klanten. Heb je een feest met catering georganiseerd bij Vandersmissen Feestservice of ben je van plan dat te doen? Dan eet je binnenkort misschien een écht Masterchef gerechtje.

Deze eerste editie was een groot succes. Chefs hielpen elkaar en leerden bij. Er werd gelachen, gegeten, gedronken (en afgewassen). Daarom kijken we nu al uit naar Masterchef Vandersmissen Feestservice 2.0 …

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Hét perfecte tuinfeest organiseren? Dat doe je in Hof ter Smisse!

Hét perfecte tuinfeest organiseren? Dat doe je in Hof ter Smisse!

29 augustus 2018

Onze tuin wordt dan ook wel eens liefkozend 'het Narnia van Hoogstraten' genoemd... Ontdek hier waarom dat zo is!

Lees verder

Een huwelijk plannen… hoe doe je dat?

Een huwelijk plannen… hoe doe je dat?

27 juli 2018

Wel, wanneer je je blik even kan losscheuren van die sprankelende diamant aan je vinger, is het misschien de moeite om deze checklist even door te nemen.

Lees verder

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op