Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren. Het resultaat? Een spannende kookwedstrijd waar onze chefs overkookten van passie.

6 gangen, 7 chefs, 15 juryleden

De vriendschappelijke (maar toch een beetje competitieve) wedstrijd was een initiatief van de zaakvoerder Marc Vandersmissen zelf. Op 10 oktober kwamen onze zeven vaste koks samen in de wondermooie zaal Hof ter Smisse. Zij toverden een 6-gangen menu op tafel om duimen en vingers bij af te lekken. De gelukzakken van de jury? De 15 personeelsleden van Vandersmissen Feestservice.

Elkaar uitdagen, verrassen, inspireren

Doel van deze heerlijke avond was om elkaar uit te dagen, te verrassen, te inspireren en zo elkaars kwaliteiten te tonen. De koks kregen “carte blanche” om hun eigen gerechten samen te stellen. Zo konden ze laten zien wat ze in hun marge hadden. En dat bleek meer dan iedereen ooit had durven dromen … De gerechten werden echte kunstwerkjes die alle zintuigen prikkelden.

Proef mee!

Lekkere gerechten verdienen fijnproevers om ze op te eten. Daarom evalueerden we elk gerecht en overwogen we om ze aan te bieden aan onze klanten. Heb je een feest met catering georganiseerd bij Vandersmissen Feestservice of ben je van plan dat te doen? Dan eet je binnenkort misschien een écht Masterchef gerechtje.

Deze eerste editie was een groot succes. Chefs hielpen elkaar en leerden bij. Er werd gelachen, gegeten, gedronken (en afgewassen). Daarom kijken we nu al uit naar Masterchef Vandersmissen Feestservice 2.0 …

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Culinair vertoeven? Dat doe je in Hoogstraten!

Culinair vertoeven? Dat doe je in Hoogstraten!

11 januari 2018

Dat Hoogstraten bekend staat om z’n waanzinnig lekkere aardbeien, dat weten we allemaal. Maar wist jij ook al dat deze zoete vruchtjes slechts het topje van de culinaire ijsberg zijn? Ontdek er hier alles over!

Lees verder

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

3 oktober 2016

Laat je tijdens de feestdagen culinair verwennen op onze brunch in Hof ter Smisse. We nodigen je uit om gezellig te komen tafelen met vrienden en familie op zondag 25 december 2016.

Lees verder

Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

12 mei 2017

Voel jij de zomerkriebels al? Vandersmissen Feestservice geeft z’n tips prijs om van jouw tuinfeest een onvergetelijke dag te maken.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op