Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren. Het resultaat? Een spannende kookwedstrijd waar onze chefs overkookten van passie.

6 gangen, 9 chefs, 15 juryleden

De vriendschappelijke (maar toch een beetje competitieve) wedstrijd was een initiatief van de zaakvoerder Marc Vandersmissen zelf. Onze vaste koks kwamen samen in de wondermooie zaal Hof ter Smisse. Zij toverden een 6-gangen menu op tafel om duimen en vingers bij af te lekken. De gelukzakken van de jury? De 15 personeelsleden van Vandersmissen Feestservice.

Elkaar uitdagen, verrassen, inspireren

Doel van deze heerlijke avond was om elkaar uit te dagen, te verrassen, te inspireren en zo elkaars kwaliteiten te tonen. De koks kregen “carte blanche” om hun eigen gerechten samen te stellen. Zo konden ze laten zien wat ze in hun marge hadden. En dat bleek meer dan iedereen ooit had durven dromen … De gerechten werden echte kunstwerkjes die alle zintuigen prikkelden.

Proef mee!

Lekkere gerechten verdienen fijnproevers om ze op te eten. Daarom evalueerden we elk gerecht en overwogen we om ze aan te bieden aan onze klanten. Heb je een feest met catering georganiseerd bij Vandersmissen Feestservice of ben je van plan dat te doen? Dan eet je binnenkort misschien een écht Masterchef gerechtje.

Deze eerste editie was een groot succes. Chefs hielpen elkaar en leerden bij. Er werd gelachen, gegeten, gedronken (en afgewassen). Daarom kijken we nu al uit naar Masterchef Vandersmissen Feestservice 2.0 …

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Valentijnsdag: een geschiedenisles in liefde

Valentijnsdag: een geschiedenisles in liefde

13 februari 2018

Valentijnsdag hangt in de lucht - en wordt waarschijnlijk vergezeld door enkele hartvormige ballonnen en wat verdwaalde roze glitter. Allemaal goed en wel, maar weet jij alles wat er te weten valt over Valentijn?

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op