Niets zo leuk als een themafeest om je gasten te verwennen. Al kan een verkleedpartij er al gauw ordinair uitzien.

Een culinair verhaal

Bij Vandersmissen waken we erover dat dat niet gebeurt. Je zal ons personeel niet uitgedost zien in extravagante kostuums. Wat we wél doen, is het culinaire luik helemaal omtoveren in een thema naar jouw keuze. We gaan op zoek naar gerechten die passen binnen de sfeer van het concept. Ook het interieur speelt een grote rol: een mooie inkleding van het buffet, tafels, stoelen en elegante bloemendecoraties. We werken vanuit een context, een sfeer waarbinnen een culinair verhaal past.

Winterbruiloft

Trouwen in de winter, waarom niet? Een winterbruiloft schetst een prachtig decor voor een geslaagd themafeest. Denk aan hartverwarmende, pittige hapjes, stijlvolle cocktails, je gezellig verwarmen aan een vuurkorf buiten… Je waant je meteen in het hoge noorden.Bedrijfsfeesten

Niet alleen trouwfeesten, maar ook bedrijfsfeesten steken we in een leuk jasje. Agora Group koos bijvoorbeeld voor een fantasy thema. Prachtige bloemendecoraties, een aangepast interieur en door magie geïnspireerde gerechtjes maakten het geheel af.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op