Niets zo leuk als een themafeest om je gasten te verwennen. Al kan een verkleedpartij er al gauw ordinair uitzien.

Een culinair verhaal

Bij Vandersmissen waken we erover dat dat niet gebeurt. Je zal ons personeel niet uitgedost zien in extravagante kostuums. Wat we wél doen, is het culinaire luik helemaal omtoveren in een thema naar jouw keuze. We gaan op zoek naar gerechten die passen binnen de sfeer van het concept. Ook het interieur speelt een grote rol: een mooie inkleding van het buffet, tafels, stoelen en elegante bloemendecoraties. We werken vanuit een context, een sfeer waarbinnen een culinair verhaal past.

Winterbruiloft

Trouwen in de winter, waarom niet? Een winterbruiloft schetst een prachtig decor voor een geslaagd themafeest. Denk aan hartverwarmende, pittige hapjes, stijlvolle cocktails, je gezellig verwarmen aan een vuurkorf buiten… Je waant je meteen in het hoge noorden.



Bedrijfsfeesten

Niet alleen trouwfeesten, maar ook bedrijfsfeesten steken we in een leuk jasje. Agora Group koos bijvoorbeeld voor een fantasy thema. Prachtige bloemendecoraties, een aangepast interieur en door magie geïnspireerde gerechtjes maakten het geheel af.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

3 oktober 2016

Laat je tijdens de feestdagen culinair verwennen op onze brunch in Hof ter Smisse. We nodigen je uit om gezellig te komen tafelen met vrienden en familie op zondag 25 december 2016.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

12 mei 2017

Voel jij de zomerkriebels al? Vandersmissen Feestservice geeft z’n tips prijs om van jouw tuinfeest een onvergetelijke dag te maken.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op