Niets zo leuk als een themafeest om je gasten te verwennen. Al kan een verkleedpartij er al gauw ordinair uitzien.

Een culinair verhaal

Bij Vandersmissen waken we erover dat dat niet gebeurt. Je zal ons personeel niet uitgedost zien in extravagante kostuums. Wat we wél doen, is het culinaire luik helemaal omtoveren in een thema naar jouw keuze. We gaan op zoek naar gerechten die passen binnen de sfeer van het concept. Ook het interieur speelt een grote rol: een mooie inkleding van het buffet, tafels, stoelen en elegante bloemendecoraties. We werken vanuit een context, een sfeer waarbinnen een culinair verhaal past.

Winterbruiloft

Trouwen in de winter, waarom niet? Een winterbruiloft schetst een prachtig decor voor een geslaagd themafeest. Denk aan hartverwarmende, pittige hapjes, stijlvolle cocktails, je gezellig verwarmen aan een vuurkorf buiten… Je waant je meteen in het hoge noorden.Bedrijfsfeesten

Niet alleen trouwfeesten, maar ook bedrijfsfeesten steken we in een leuk jasje. Agora Group koos bijvoorbeeld voor een fantasy thema. Prachtige bloemendecoraties, een aangepast interieur en door magie geïnspireerde gerechtjes maakten het geheel af.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op