Een drukke maand februari

De sportwereld en Vandersmissen Feestservice: ook in februari waren we twee handen op een buik. KRC Genk maakte overuren met hun deelname aan de reguliere competitie, de Beker van België en de Europa League.

Maar er was nog veel meer te beleven op sportief vlak. Jaarlijks ontvangen we in thuishaven Hoogstraten de topsporters van het veld voor de Superprestige Cyclocross. Elke veldrit is in Vlaanderen een groot feest en dat is in Hoogstraten niet anders. Maar liefst 850 vip's werden uitgenodigd om met dikke jas en laarzen de prachtig ingerichte feesttent te bevolken. Ze genoten met volle teugen van de uitgebreide buffetten alvorens de koude te trotseren. Na de spannende wedstrijd werden ze opnieuw ontvangen met typisch Kempense gerechten. Een ijskoude, zonnige dag met heel veel lachende gezichten inclusief de brede glimlach van winnaar Sven Nys.

Daarnaast werkten we ook met verschillende culturele partners samen.

Zo vierden we Valentijn met ongeveer 1500 Antwerpenaars tijdens Cinema Valentijn. Dit is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de Stad Antwerpen, waarbij alle Antwerpse geliefden welkom zijn om samen een film te bekijken. Dit jaar werd vanzelfsprekend ‘Brasserie Romantiek' vertoond. Het Antwerpse Theaterplein werd omgevormd tot een romantische filmzaal. Heel wat koppels trotseerden de koude om samen met hun geliefde en een dekentje te genieten van de film. Hartverwarmende hapjes en drankjes konden uiteraard niet ontbreken bij dit romantische festijn en daar droegen we dus graag ons steentje aan bij.

Een greep uit ons aanbod:

  • Tongstrelende ciabatta's
  • Ham met rucola en pijnboompitjes
  • Hete hapjesWok met groenten, gemarineerd gevogelte, soja en gember
  • Passionele dessertjes

"Iedereen was zeer enthousiast over het eten en het gebruik van servies in plaats van wegwerpmateriaal!"

Quote van een tevreden klant - Stad Antwerpen

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

Kerstbrunch - Onze Feesteditie!

3 oktober 2016

Laat je tijdens de feestdagen culinair verwennen op onze brunch in Hof ter Smisse. We nodigen je uit om gezellig te komen tafelen met vrienden en familie op zondag 25 december 2016.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

12 mei 2017

Voel jij de zomerkriebels al? Vandersmissen Feestservice geeft z’n tips prijs om van jouw tuinfeest een onvergetelijke dag te maken.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op