Een drukke maand februari

De sportwereld en Vandersmissen Feestservice: ook in februari waren we twee handen op een buik. KRC Genk maakte overuren met hun deelname aan de reguliere competitie, de Beker van België en de Europa League.

Maar er was nog veel meer te beleven op sportief vlak. Jaarlijks ontvangen we in thuishaven Hoogstraten de topsporters van het veld voor de Superprestige Cyclocross. Elke veldrit is in Vlaanderen een groot feest en dat is in Hoogstraten niet anders. Maar liefst 850 vip's werden uitgenodigd om met dikke jas en laarzen de prachtig ingerichte feesttent te bevolken. Ze genoten met volle teugen van de uitgebreide buffetten alvorens de koude te trotseren. Na de spannende wedstrijd werden ze opnieuw ontvangen met typisch Kempense gerechten. Een ijskoude, zonnige dag met heel veel lachende gezichten inclusief de brede glimlach van winnaar Sven Nys.

Daarnaast werkten we ook met verschillende culturele partners samen.

Zo vierden we Valentijn met ongeveer 1500 Antwerpenaars tijdens Cinema Valentijn. Dit is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de Stad Antwerpen, waarbij alle Antwerpse geliefden welkom zijn om samen een film te bekijken. Dit jaar werd vanzelfsprekend ‘Brasserie Romantiek' vertoond. Het Antwerpse Theaterplein werd omgevormd tot een romantische filmzaal. Heel wat koppels trotseerden de koude om samen met hun geliefde en een dekentje te genieten van de film. Hartverwarmende hapjes en drankjes konden uiteraard niet ontbreken bij dit romantische festijn en daar droegen we dus graag ons steentje aan bij.

Een greep uit ons aanbod:

  • Tongstrelende ciabatta's
  • Ham met rucola en pijnboompitjes
  • Hete hapjesWok met groenten, gemarineerd gevogelte, soja en gember
  • Passionele dessertjes

"Iedereen was zeer enthousiast over het eten en het gebruik van servies in plaats van wegwerpmateriaal!"

Quote van een tevreden klant - Stad Antwerpen

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

24 augustus 2017

Je huwelijk plannen begint bij het vinden van een geschikte trouwlocatie. Met deze praktische tips vind je in no-time de perfecte locatie voor jouw grote dag!

Lees verder

Recepten voor een geslaagd feestmaal

Recepten voor een geslaagd feestmaal

21 december 2016

Geen idee wat je wil klaarmaken voor je gasten met de feestdagen? Laat je inspireren en tover een overheerlijke hertenragout op tafel!

Lees verder

Lente op je bord in maart

Lente op je bord in maart

17 maart 2017

Weet je niet wat klaar te maken? We helpen je met een gemakkelijk recept, bereid met de lekkerste seizoensgroenten van maart.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op