Culinair vertoeven? Dat doe je in Hoogstraten!

Dat Hoogstraten bekend staat om z’n waanzinnig lekkere aardbeien, dat weten we allemaal. Maar wist jij ook al dat deze zoete vruchtjes slechts het topje van de culinaire ijsberg zijn? Er is immers nog zoveel anders om van te snoepen in deze Kempische hoogstad! Wij vertellen je er graag alles over, zodat jij bij je volgende bezoek precies weet waar je heen moet. Hier gaan we!

‘Een stadje met smaak.’ Véél smaak.

Niet alleen de officiële slogan, maar gewoon ook de waarheid, dus. Stad Hoogstraten doet er immers alles aan om haar bewoners en bezoekers een verleidelijk assortiment voor te schotelen. Een unieke sfeer, verrukkelijke activiteiten - en dit allemaal in een kader van culinair meesterschap? Correct: dit zijn de ingrediënten die het smakenpallet van Hoogstraten zo onweerstaanbaar maken.

Een tipje van de gastronomische sluier

Goed. De wereldberoemde Hoogstraatse aardbeien, die hebben we al vermeld. Maar wist jij dat je er ook terecht kan voor de exclusieve pralines die ook weleens ‘Begijntjes’ genoemd worden? Of dat er geen enkele honing zo liefdevol aangeleverd wordt als de vers geslingerde honing van de Honing Ambrosiusgilde? Niet zo’n zoetebek? Geen probleem: want tijdens een bezoekje aan Bieren Brouwerij Sterkens kan je bovendien genieten van een authentiek en stevig Belgisch streekbier. Fun-fact: Brouwerij Sterkens startte al op in 1651!

Meer weten over die Hoogstraatse specialiteiten? Ontdek ze allemaal!

Vandersmissen en Hoogstraten: de kers op de taart!

Waarom we zo graag stoefen met deze lekkernijen? Eenvoudig: elke kok bij Vandersmissen kiest voor de goede en ambachtelijke keuken van Hoogstraten. Met andere woorden: elk van onze gerechten is opgebouwd uit verse ingrediënten van artisanale makelij. Wij kiezen niet louter voor uitmuntende smaak, maar tevens voor lokale producten. Zo beschikken we niet enkel over een eigen rokerij om zalm te roken, maar ook over een eigen bakkerij. Zo zorgen we ervoor dat elke bezoeker, keer op keer, blindelings kan vertrouwen op een authentiek smakenpallet dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Lekkerbek zkt. lekkernijen? Op naar Hoogstraten!

Kan jij niet wachten om al die Hoogstraatse delicatessen te degusteren? Ben je op zoek naar de totaalervaring van sfeer, gezelligheid en culinair plezier die Hoogstraten zo typeert? Ontdek dan zeker onze DINNER-DANCE-EXPERIENCE: een (vrijdag)avond boordevol gezelligheid, gastronomische hoogstandjes én dansplezier. Een ervaring die je absoluut moet meemaken wanneer je kiest voor een verkenning van het knappe Hoogstraten.

Benieuwd wat Vandersmissen nog zoal te bieden heeft? Bezoek dan zeker onze website en/of aarzel niet om ons te contacteren. Tot snel, erbizzemeke!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op