Samen met onze partnerlocaties zorgen we voor een feest op maat. Van idee tot uitwerking: het is een heus stappenplan. Hoe dat in z’n werk gaat? Je leest het hier.

We luisteren naar jouw verhaal

Tijdens een briefing luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen, zowel op vlak van sfeer als op culinair gebied. Samen met de klant en onze partners bundelen we al onze ideeën met uiteindelijk een uniek concept als resultaat.

Alles staat of valt met een goede planning

Tien dagen voor het feest plaatsvindt, nemen we de uitwerking op in de planning. Een belangrijke stap in het verhaal, want soms organiseren we tot vijf feesten op één dag. Alle agenda’s van alle afdelingen goed op elkaar afstemmen is dus de boodschap!

En… Actie!

Wanneer de planning af is, kan het échte werk beginnen. De praktische, logistieke kant van het verhaal wordt afgestemd met de collega’s en ook de koks worden op de hoogte gebracht. Vanaf dan draait de keuken op volle toeren: de drie keukenafdelingen (‘warme’ keuken, ‘koude’ keuken en patisserie) gaan van start. De chef van de warme keuken berekent de hoeveelheden, de koude keuken doet de voorbereidingen voor de koude gerechten en het snijwerk van de groenten voor de warme bereidingen.

D-day

Op de dag zelf gaat er steeds een kok mee naar de klant. Soms zelfs twee of drie als het om een groot event gaat. Er staat ook een team van medewerkers klaar om de borden netjes af te werken. Een goed geoliede machine!

Feestdagen: net dat tikkeltje anders

December: een koude en donkere maand die wordt opgewarmd door de feestdagen. Tijdens die periode draait Vandersmissen op volle toeren, vooral de afhaaldienst ‘Traiteur aan huis’. Klanten mogen tijdens de feestdagen geen zorgen aan hun hoofd hebben, daarom probeert ons team hen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Alle bestellingen worden netjes klaargezet in afhaalbakjes, en de klanten krijgen ovenschaaltjes mee waarin ze alles op een eenvoudige manier kunnen opwarmen. Zelfs de kleinste details worden niet over het hoofd gezien: ook een handleiding en overzicht van de gaartijden leveren we mee.

achter-de-schermenachter-de-schermenachter-de-schermenachter-de-schermen

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

Organiseer een onvergetelijk lente- of communiefeest!

14 maart 2018

Hoe begin je aan de organisatie van zo’n lente-of communiefeest? Weet je niet goed waar te starten - en zie je door het feestbos de partybomen niet meer? Geen enkel probleem. Onze experts in eventplanning geven je graag enkele tips mee. Dus… adem in - adem uit… en lees zeker verder!

Lees verder

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

De poké (lees: po-kay) bowl: dé trend van 2018!

9 april 2018

Eén van de hipste foodtrends van 2018? Dat moet zonder twijfel de poké-bowl zijn. Maar wat is dit eigenlijk - en waar ligt de oorsprong van deze lekkernij? Wij vertellen het je graag.

Lees verder

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

Masterchef bij Vandersmissen Feestservice

9 november 2017

Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren.

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw event?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op