Blog

Het Paterspand, een inspirerende omgeving om bij te leren

Of het nu gaat om opleidingsdagen, bedrijfsevenementen of andere bijeenkomsten: het Paterspand zorgt voor een inspirerende setting. Dompel je gasten of deelnemers onder in de inhoud van de dag en laat ze tegelijkertijd genieten van een unieke ervaring. De verschillende zalen en de veelzijdigheid van de locatie maken het mogelijk om de perfecte ruimte te creëren voor elk type evenement.

Één van de eerste organisaties die mocht proeven van de unieke sfeer in het Paterspand was Juvah. Ze zochten een inspirerende locatie om de nieuwste technologieën rond warmtepompen toe te lichten aan hun collega's en technici. Roel, verantwoordelijke voor de organisatie van interne opleidingen bij Juvah, zag meteen potentieel in onze veelzijdige locatie.

Het volledige team van Juvah werd ’s ochtends verwacht in de kerk. Iedereen was meteen enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan. Na de ontvangst werd de groep opgesplitst en vonden de verschillende opleidingssessies plaats in de seminarieruimtes in de kloosterzolder. De zalen leenden zich perfect voor de opleidingen doordat de ruimte zelf in te delen valt en dankzij de professionele apparatuur verliep de opleiding vlekkeloos.

's Middags konden de deelnemers genieten van een heerlijke, gezonde lunch in de kerk en was er zelfs een mentalist aanwezig om de gasten te verbazen met zijn acts. Ook de gezellige pauzemomenten, waarbij de gasten werden verwend met culinaire hoogstandjes, werden zeer gewaardeerd. Het gaf de deelnemers de mogelijkheid om te ontspannen en op te laden voor de intensieve opleidingsmomenten.

Dus, als je op zoek bent naar een locatie die net dat beetje extra biedt, om je gasten te inspireren en te verwennen, dan is het Paterspand de ideale omgeving voor jou. Kom en ontdek zelf de mogelijkheden van deze unieke locatie en laat je verrassen door wat we te bieden hebben.